top of page
web_Cheerleading010.jpg

Historier
som teller

Din visuelle partner

Never Ending Story produserer innhold som gjør at ditt budskap og din historie når igjennom. Vi er et kommunikasjonsbyrå som tilbyr både video, stillbilder og podcast.

Film og video

En god video vekker følelser og knytter sterke bånd mellom avsender og mottaker. Video gir deg muligheten til å kommunisere på en engasjerende måte og sørger for at du når igjennom med ditt budskap. Vi kan produsere video til dine nettsider, til bruk i sosiale medier eller til bruk i presentasjoner. 

web_India7.jpg

Det gode stillbildet får betrakteren til å stoppe opp, føle og tenke. Never Ending Story har lang erfaring innen både kommersiell og redaksjonell fotografering.

Front rådgivning

Rådgivning

Det er ikke alltid så lett å vite hvilke bilder man skal benytte, hvordan man får videoinnholdet til å fly i sosiale medier eller hva som er godt visuelt innhold. Never Ending Story hjelper deg med å utvikle din visuelle strategi. 

web_ANJ7579.jpg
Front Podcast
web_MG_8713.jpg

Podcast

Det blir sagt at de beste bildene skapes på radio. Podcast har på noen få år blitt en svært god kanal for å formidle innhold. Vi kan også tilby hjelp til å utvikle innhold og bistå med teknisk produksjon av din podcast.

Front caser
bottom of page