top of page
web_Cheerleading010.jpg

Hvem er vi?

Den journalistiske metoden

Med over 30 års erfaring fra norske og internasjonale mediehus kan vi produsere innhold  i krysspunktet mellom journalistikk og reklame. Vår fortellermetode sikrer at kundens innhold oppleves som troverdig og med gjennomslagskraft. 

web_jahn_teigen.jpg
web_13866956.jpg

Midt i verden

Never Ending Story holder til på Villa Solbakke på Asmaløy i det vakre øyriket Hvaler. Her har vi hovedkontor og studiofasiliteter for produksjon av stillbilder, video og podcast. Det viktigste oppdraget vårt er å skape det beste innholdet for kundene våre og hjelpe dem til å nå sine mål.

web_Highway423_edited.jpg
web_janjo20070120-067.jpg

Metoden

Vår fortellermetode tar utgangspunkt i de virkelige historiene. Historier som skaper sterke bånd mellom avsender og mottaker. I samarbeid med deg utvikler vi historier som er godt tilpasset plattformen de skal formidles på. Vi ønsker å jobbe tett med kundene våre får å sikre best mulig resultat.

janjo_20101005-01384-431.jpg
web_janjo20070411-313.jpg

Internasjonal erfaring

Som fotografer med erfaring fra VG, Dagbladet, Aftonbladet, og en rekke andre norske og internasjonale aviser og nyhetsmedier, har vi lang erfaring med visuell historiefortelling. Vi har gjennom flere år ledet visuelle avdelinger i både store norske mediehus og kommunikasjonsavdelinger i store norske organisasjoner. Innholdet vi har laget har blitt publisert av kjente publikasjoner som Newsweek, Washington Post, The Times, Financial Times, The Guardian med flere.

Mette Randem

KREATIV PARTNER

Med over 50 bokutgivelser bak seg og som fotograf for Dagbladet Magasinet i 20 år har Mette markert seg som en av landets fremste mat og livsstilsfotografer.  Mette har i tillegg et svært godt øye for portretter og reportasje. I tillegg til å ha jobbet med norske og internasjonale magasiner og aviser har hun også produsert reklamefilm.

  • Instagram

Jan Johannessen

KREATIV PARTNER

Har over 30 års fartstid som fotojournalist og videoprodusent, og har en fortid som utenriksfotograf for VG med base i London og Stockholm. Han har i en årrekke ledet Dagens Næringslivs visuelle journalistikk. Jans bilder og videoinnhold er blitt prisbelønnet en rekke ganger. I dag er Jan daglig leder for Never Ending Story

  • Instagram
web_ANJ9930.jpg
web_IMG_0153.jpg
bottom of page