top of page

Film og video

Film og video gir deg muligheten til å spille på følelser og fremmer ditt budskap på en engasjerende måte. En god video knytter sterke bånd mellom avsender og mottaker og sørger for at du når igjennom med ditt budskap. 

Film og video

«Video er et mektig medium. Antageligvis det mektigste og mest overbevisende mediumet vi har i dag»

–TJ McCue,

Forbes Magazine

Sosiale medier

Video er en av de raskest voksende formatene i sosiale meder. Spesielt blant  unge er videoformatet det formatet som når flest. Men hva fungerer egentlig på sosiale medier? Never Ending Story har jobbet med videoinnhold til sosiale medier, og sammen med kunden identifiserer vi behovene og leverer innholdet basert på analysen.

Hele produksjoner

Ulike websider har behov for ulikt videoinnhold. Det kan være behov for å fortelle om den helt spesielle kundeopplevelsen, selskapets historie eller det er behov for å vise hvordan produktet bedriften selger fungerer i praksis. Video er det ultimate formatet til alt dette. Never Ending Story lager forklaringsvideoer, presentasjoner og formidler den gode historien. Vi har bred erfaring fra en rekke oppdragsgivere og medieselskaper gjennom mange år.

Webserier

Før var det bare de store TV-selskapene som kunne lage hele tv-serier. I dag lager Never Ending Story web-serier som hostes og streames rett fra kundens egne websider. Ta kontroll over din egen historie og la Never Ending Story produsere din web-tv serie. 

Stillbilder

Verden snakker visuelt, og bilder er en del av det daglige vokabularet. Du er sikkert opptatt av kvalitet i hele verdikjeden og Never Ending Story sørger for at også din visuelle profil er kvalitetssikret.

Stillbilder
web_hest.jpg
Visuell profil

Never Ending Story utvikler hele den visuelle profilen for din bedrift. Vi sørger for en bildebank med bilder du kan benytte i dine presentasjoner, profilbilder av de ansatte, bilder til utsmykking i dine lokaler eller messer, bilder til sosiale medier som er tilpasset mobilformatet og alle andre visuelle behov. Pakken kan selvsagt også utvides med videoinnhold for å få en enhetlig profil.

Bildebank

Har du lett etter det riktige bildet til presentasjonen? Never Ending Story hjelper deg med å skape en bildebank som alle ansatte kan benytte når de lager presentasjoner, oppdaterer websiden, skal sende ut nyhetsbrev og alt annet som man trenger gode bilder til. Omfanget på bildebanken kan variere og sammen med deg definerer vi behovet og sørger for at bildebanken fylles med bilder som hjelper din bedrift i sin markedsføring.

web_ANJ8919-2.jpg
web_janjo20081103-28881.jpg
Publikasjoner

Never Ending Story har lang erfaring med bokproduksjon og  har fotografert over 50 boktitler. Temaene strekker seg fra kokebøker til reportasjebøker og vi hjelper deg med alt, fra utvikling av bildespråk til ferdig filer for trykking.  Vi har også over 30 års erfaring med magasin og avis, årsrapporter eller andre publikasjoner. 

Rådgivning og prosjektstøtte

Verden snakker visuelt og bedrifter som har en god visuell kommunikasjons-strategi vil ha en fordel når de skal nå igjennom kakafonien av konkurerende budskap.

Rådgivning
web_13905134.jpg
Strategisk partner

God visuell kommunikasjon treffer hjertet og skaper følelser hos mottakeren. Våre kunder er kvalitetsbevisste i hele verdikjeden, også i den visuelle kommunikasjonen. Hvordan skal man presentere de ansatte visuelt? Hvilket videoinnhold skal man utvikle og hvordan skal dette distribueres? Visuell kommunikasjon handler om å velge de rette bildene og bruke de på den beste måten. Det er i detaljene du finner forskjellen, om det er det ene eller det andre bildet som brukes stort eller lite. Hvordan snakker bildet over med budskapet under? Den visuelle kommunikasjonen er en del av den overordnede strategien slik at du når dine mål. Never Ending Story er din kompetanse og prosjektstøtte.

Implementering

Digital publisering er komplisert, om den skal fremstå kvalitativt god. Hvilket format skal filene være i? Hvordan optimaliserer man bildene for web? Hvordan får man den beste tekniske kvaliteten på det publiserte videoinnholdet? Hvilke verktøy bør man bruke? Hvordan setter man opp sosiale medier kontoer best mulig? Never Ending Story hjelper våre kunder med hele prosessen fra utvikling til at budskapet når offentligheten.

Digital publisering er komplisert, om den skal fremstå kvalitativt god. Hvilket format skal filene være i? Hvordan optimaliserer man bildene for web? Hvordan får man den beste tekniske kvaliteten på det publiserte videoinnholdet? Hvilke verktøy bør man bruke? Hvordan setter man opp sosiale medier kontoer best mulig? Never Ending Story hjelper våre kunder med hele prosessen fra utvikling til at budskapet når offentligheten.

web_1163913.jpg

Podcast

De beste bildene skapes på radio, påstås det. Podcast har åpnet muligheten for at mange fler enn de store etablerte mediehusene kan lage radioinnhold. Det å knytte merkavaren sin til opplevelser som formidles i lyd skaper en intim kontakt mellom avsender og mottaker.

Podcast
web_MG_8713.jpg
Innholdutvikling

Hva skal til for å lage en podcastserie? Never Ending Story hjelper våre kunder med å utvikle programmet og podcasten. Hva skal programmet være og for hvem? Hvem skal være bak mikforofonen og hvordan sikrer man at uerfarne programledere fremstår profesjonelt? Skal podcasten ha gjester? Skal den spilles inn i studio eller for et live publikum? Det er mange beslutninger som må tas når man skal utvikle sin egen podcast. Vi hjelper deg med hele utviklingsløpet.

Teknisk produksjon

Lydinnspilling er krevende, om man skal ha kvalitativ og god lyd uten skjemmende støy. Vi har studiofasiliteter som sørger for kvalitativ innspilling av din podcast. I våre trivelige lokaler på Hvaler kan vi spille inn din podcast med og uten publikum. Studioet vårt kan ha opptil 50 personer i salen samtidig, og fortsatt er det godt og luftig og behagelig å være i studioet. Vi kan selvsagt også spille inn din podcast adnre steder i landet. Vi har mobilt innspillingsutstyr og har derfor mulighet til å spille inn din podcast der du er.

web_13866480.jpg
Kontakt oss

Takk for at du tar kontakt. Du hører snart fra oss!

bottom of page